Logo

Årets medlemsblad 2002 - News From Paradise (Celtic)

Årets medlemsblad 2001/2002

Av: Ray Tørnkvist

«News from Paradise» (Celtic)

Redaktør Harald Harsson og hans stab har i flere sesonger laget et spennende og annerledes supporterblad. Noe som det juryen framhever er innholdet i NFP. Her vises det ikke bare plass til resultater ,lagoppstillinger og nyheter, men i hver utgave er det plass til kommentarartikler fra både norske og skotske supportere. Supporterklubbens sosiale profil med dets mange arrangementer får også mye plass i klubborganet.. Et annet pluss som juryen trakk fram er andelen av egenproduserte artikler i NFP.

Dessverre er det altfor mange supporter blader som tyr til «lettvinte» løsninger i form av mer eller mindre gode oversettelser fra britiske kilder. Her har Celtic vært flinke og så å si alt i NFP er skrevet fra bunnen av. Generelle nyheter fra all skotsk fotball, samt noen verbale sleivspark mot naboen Rangeres er også på sin plass. Selve bladet lages på dugnad hvor redaktøren gjør det meste og trykker bladet på kopimaskin. Dette med fører at bildekvaliteten ikke alltid er på topp, men for den nette sum av 50.-pr sesong får klubbens medlemmer meget god valuta for pangene. En verdig vinner NFP (Celtic)

Andre kandidater i rekkefølge var : «United Supporteren» (Manchester Unite), «The Gunners Post (Arsenal) samt «The Kopite» (Liverpool) og «Nor Ram» (Derby)

 

Kopirett © Supporterunionen for Britisk fotball