Logo

Årets medlemsblad 1999 - Silkmen News (Macclesfield Town)

Årets Medlemsblad 1998/1999

Av: Ray Tørnkvist

Hvis det skjer noe med Macclesfield som ikke står i Silkmen News tror vi det ikke! Dette bladet har glimrende intervjuer og en fantastisk mengde news. Selvfølgelig kunne bildene bli bedre (for mørke), og lay out gjøres bedre, men dette er tross alt en liten klubb med begrensede resurser. Bladet kommer ut regelmessig fra en liten redaksjon og har fotballquiz, reisereporter, fra medlemmene, analyser og presentasjoner av spillere og laget, matchfact og diary. Særlig spillepresentasjonene og intervjuene går i dybden slik at telefonlinjene til England må ha glødet lenge etter samtalene er gjort.

Også Maccs lads kvinnelige fans har bidratt til blekka med en reportasje fra Supportercupen. Klart flertall i komiteen i SBF for at dette bladet gikk til topps. Vi sier som bandet Maccs lads om medlemsbladet Silkmen News; « This is all Maccs lads want»!

Følgende plasseringer; 2. Leeds United The Peacock News», 2. Arsenal «The Gunners Post», Etter disse blae bladene til Liverpool og Manchester United nevnt.

Kopirett © Supporterunionen for Britisk fotball