Logo

Årets medlemsblad 1997 - The Peacock News (Leeds United)

Årets Medlemsblad 1996/97

Av: SBF/ Ray Tørnkvist

«The Peacock News» (Leeds U.

Bladet er i A-5 format. Vurderingen er gjort ut fra blad nr 69-73. Med vanligvis 80 sider i siste nummer til Leeds fansen får ca 450 sider for medlemskapet på 150 kroner (Leeds gir ut 6 blader i sesongen, og klubben har ca 2300 medlemmer).

Redaktør Røbech og hans stab i TPN har gjort en solid jobb i en lite minnerik sesong for A-laget, hvor det er en utfordring å finne stoff til å lage et godt medlemsblad. TPN er god på juniorer, diary og reservelagskamper og stoff om dette. Ellers er det innholdsrike reportasjer fra Røbech og Tørnkvist især. Fast intervju med Tommy Knarvik som er tilbudt proffkontrakt i klubben etter en læringsperiode, er viet stor plass i bladet og samtidig medlemmenes sider. Det er ingen ting som mangler, og Supporter turer, supporter cup er også viet stor plass i bladet.

Et topp blad som også har fast spalte fra de Danske supporterne og English Corner fra lokale supportere. Et bra blad som nok kan forbedre seg på bedre bilder og layout, men gratulerer Leeds dere er verdige vinnere denne sesongen.

På plassene bak fulgte: Arsenal, Manchester City og Liverpool

Kopirett © Supporterunionen for Britisk fotball