Logo

Årets medlemsblad 1996 - The Hatters Post (Stockport County)

Årets Medlemsblad 1995/96

Av: Ray Tørnkvist

«THE HATTERS POST» STOCKPORT COUNTY

Vi sa det allerede sist sesong, du behøver ikke være stor for å vinne årets medlemsblad!. Endelig kan vi utrope en av de minste supporterklubbene til seierherre. Annen divisjonslaget Stockport har utvilsomt noen avlegger i Norge de kan være stolte av.

Øistein Sørumshagen, Jon Rusten, Mads Wahl og Kjetil Kvalen sitter i redaksjonen til «The HattersPost». Førstnevnte har er bosatt i Cambridge og har dermed førstehåndsinformasjon om hva som skjer i klubben til enhver tid. Dette gjør at kampreferatene er veldig utfylte og detaljerte. Her er små kuriositeter fra både kampen og det som skjer utenfor banen. Ellers har bladet alt en supporter av Stockport måtte ønske. Redaktørens røst, siste nytt, reservelaget, juniorlaget og kåringer og konkurranser. Ellers er bladet også en guide om hva som skjer i Engelsk fotball og den divisjonen Stockport spiller i.

Supporterklubben ble stiftet høsten 1993. Allerede i sin første sesong mottok de Honnørprisen fra SBF, før de i år gikk helt til topps. Det kaller vi stayer-evne. Gratulerer

Manchesterr United sin «Unitedsupporteren» og Derbys «Nor Ram « var utfordrerne som ikke nådde opp.

 

Kopirett © Supporterunionen for Britisk fotball