Hvem blir årets supporter?

Søndag 22. mai, under TV2s aller siste Premier League-sending, får dere vite hvem som er kåret til årets supporter av Supporterunionen. Juryen har i år plukket ut følgende tre utmerkede kandidater:

Anders Gustav Holt (Leeds United): 54 år fra Revetal i Tønsberg kommune. Har blant annet en egen restaurant med Leeds- og fotballeffekter hvor han stadig arrangerer treff for Leeds-supportere. Han har fått Leeds til Norge under preseason ved to anledninger og har leid Elland Road i anledning sin egen 50-årsdag. 

Ole Bernt Krogstad (Ipswich Town): En nestor innenfor norsk supporterkultur og mangeårig leder for Ipswich Towns norske supporterklubb. Ole Bernt bor i Oslo, men kommer opprinnelig fra Skogn i Trøndelag. Han har hatt ansvaret for alt fra arrangering av fellesturer, quizer, supportercupen og visning av TV-kamper på pub eller hjemme i sin egen stue.  

Bjørnar Valen (Tottenham Hotspur): Leder av Tottenhams Venner og en sentral skikkelse i Tottenham-miljøet i Stavanger. Ble kåret til årets Tottenham-supporter i 2016. Han står i spissen for supportertreffene på Stavanger Sportscafe og stiller alltid opp hvis noen trenger hjelp til noe.