Menu

Content

Breadcrumb

BOKBAD OG FOTBALLKVELD - ALT VAR MYE BEDRE UNDER KEEGAN -

SBF og Publicom forlag ønsker alle fotballelskere velkommen til et herlig bokbad og fotballkveld på Ophelia Fotball.

Sted: Ophelia fotball
Holbergs gate 19, 0166 Oslo.

Dato: Mandag 19. desember 2016.

Kl: 19.00.

Forfatterne Håkon Ohlgren og Roger Ødegård har virkelig satt ord og bilder på tiden da vi digget Tippekampen, Arne Scheie og fotballkort. Nå har du muligheten til å være med på en skikkelig mimrekveld, der våre gamle fotballhelter fra England blir børstet støvet av og hyllet.

Nylig ble deres andre bok publisert og hvilken fantastisk oppfølger det er. ALT VAR MYE BEDRE UNDER KEEGAN 2 er en perfekt julegave for alle oss som elsker engelsk fotball.

Bokens forord: Med denne boken ønsker vi å gjenskape magien fra den tiden vi lærte å elske engelsk fotball med en barnslig glød bortenfor liv og død. For i motsetning til de ekte mannfolka som var heltene våre, ble vi jo egentlig aldri eldre enn 13 år. Boka er ment å være en hyllest til ei tid der skoa var svarte, hår grodde vilt, folk i alle samfunnslag hadde råd til å gå på kampene, og der spillerne var hele mennesker med glimt i øyet og et liv utenfor banen. Enjoy, football lovers!  

Program:

Kl: 19.00. SBF leder Trond Fuhre ønsker velkommen og presenterer bokbadets bademester Terje Kleven.

→ Presentasjon av forfatterne: Håkon Ohlgren og Roger Ødegård.

Reidar Martinsen: Journalist og fotballguru som var redaktør i blant annet Fotballrevyen, Sport i Bilder og den årlige boken Engelsk Fotball, forteller om da han var ringside da Liverpool slo St. Etienne på Anfield DEN sagnomsuste kvelden i 1977.

Kl: 19.05. Terje Kleven i samtale med Håkon, Roger og Reidar. Vi dykker ned i boken og får blant annet presentert legender, gode historier og sleivspark med humoristisk vinkling!

Kl: 19.30. Det leses opp Liverpool-tekster fra boken.

Kl: 19. 35. Musikalsk innslag. Håkon Ohlgren (vokalist i Onkel Tuka) med gitarist.

Kl: 19. 45. Signering og kjøp av bøkene/t-skjorte. (Kontant og Vipps)

Priser: · Alt var mye bedre under Keegan 2. Kr 250,- (kr 150 under utsalgspris)

· Alt var mye bedre under Keegan. Kr 100.-

· T-skjorte. kr 200,-

Kl: 21.00. Premier League kamp fra Goodison Park.

Everton FC vs Liverpool FC

* Konkurranse: Vi tipper sluttresultat på kampen og første målscorer. Liste blir sendt rundt. Navn og dine tips (gratis for å være med).

Premier fra SBF (Krus + pins), Publicom forlag (Bok) og Ophelia fotball (burgermeny + drikke). Deles ut direkte etter kampen er avsluttet.

* Ophelia fotball er den nye fotball-storstuen på Holbergs plass. God pubmat og et rikholdig utvalg av drikkevarer. De har krystallklare fotballskjermer. Stedet kan ta imot 200 gjester. Vær tidlig ute for å få sitteplass.

- 20 årsgrense.

Om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon: Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mobil: 482 370 59

Et arrangement fra tiden da engelske fotballspillere hadde hår på brystet og fotballstøvlene var svarte!

Med vennlig hilsen

SBF, Publicom forlag og Ophelia fotball

Sist redigerttorsdag, 02 februar 2017 18:44