Menu

Content

Breadcrumb

Robbie Fowlers Neseplaster vant i ensom majestet

Stinn brakke (12 lag) og godt selskap i hyggelige omgivelser blant likesinnede bidro til en særdeles hyggelig quizkveld på The Scotsman på Karl Johan midt i hjertet av Oslo denne marskvelden.

Som i høst var det SBFs Trond Fuhre og Anders Christensen som sto for hver sin quizomgang, 50 poeng hver og 100 totalt. Første omgang besto av blandede spørsmål fra både svunnen og nyere tid, og de som kjenner Trond vet at det lønner seg å lese seg opp på Birmingham City. I hvert fall kunne det være greit å vite å at David Cotterill har George Best som mellomnavn. Runde to besto av 50 bilder som skulle matches i 25 far og sønn-konstellasjoner. Ikke enkelt (i hvert fall ikke alle), men mange av deltagerlagene imponerte med sine kunnskaper. De mest ukjente spillerne har var nok sønner av kjente fedre, som for eksempel Devante Cole (Cole), George Moncur (John Moncur), Elliott Lee (Robert Lee) og Diego Poyet (Gustavo Poyet).

 Kanskje ikke helt uventet, var det som i høst, Robbie Fowlers Neseplaster som stakk av med førsteplassen i vårens fotballquiz i regi av SBF på Scotsman. Litt mer overraskende, men ikke mindre imponerende, var det at laget denne gangen kun besto av Eric Brekstad Utheim. Men sololaget til Utheim fikk hard konkurranse og hadde faktisk to lag foran seg etter halvspilt quiz. Men våre quizer har, i liket med fotballkamper, alltid minst to omganger.
Quizen ble som sagt mye jevnere enn den vi hadde i høst, men en forrykende innspurt av Neseplasteret førte likevel til en relativt solid seier til slutt. Andreplassen måtte avgjøres på sudden death, og her var det West Bridgeford FC som trakk det lengste strået i duell med Carlos Had A Dream. Ellers må vi også nevne premiene som denne gangen ble levert at Ving Norge AS (2000 kr i gavekort), The Scotsman (250 kr pr deltager til middag på stedet) og bokpremier fra publicom forlag og forfatterne Håkon Ohlgren og Roger Ødegård (Alt var mye bedre under Keegan). Alt i alt en flott kveld for fotball- og quizentusiaster.

Resultater:

1. Robbie Fowlers Neseplaster 76
2. West Bridgeford FC 67*
3. Carlos Had A Dream 67
4. Craven Cottage 58
4. Baldy Head 58
6. Jaguar 50
7. Rangers In Werger’s Out 39,5
8. Two And A Half Men 36
9. Venhy’s Out 30
10. Kop Army 26,5
11. Bet 365 26
12. Nottingham Forest 20,5

*Knep andreplassen etter ekstra spørsmål.

 

Sist redigertonsdag, 29 mars 2017 00:12