Menu

Content

Breadcrumb

Supportercupen 2017: Bestilling av middag under kveldsarrangmentet på The Scotsman

Kun dager igjen til Supportercupen! Lørdag 3. juni på Nordre Åsen (Skeid). På kvelden møtes vi på The Scotsman for sosialt lag, inkludert midddag, premieutdeling og fest utvover kvelden. Her er alle deltagere og supportervenner velkommen.

Uten mat og drikke duger helten ikke. Vi har nå utfordret stedet med å gi oss et tilbud på middag/drikke. Etter en lang dag passer det utmerket med en valgt buffet meny for oss fotballsupportere.
Se vedlagte pdf buffet meny.
Vi håper mange av dere ønsker vårt tilbud. Bestilling av buffet meny, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Matserveringen starter kl. 19.00 i 2 etg, som vi har leid for anledningen. Det vil også være redusert pris på drikkevare.
Lagene kan gjøre en fellesbestilling og selvsagt kan den enkelte bestille matbong/er til buffet menyen. Betaling skjer ved ankomst The Scotsman.

Velkommen til Nordre Åsen og bli med på kveldsarrangementet til SBF.

The Scotsman
Karl Johans gate 17
0159 Oslo
Tlf: 22 47 44 77
www.scotsman.no

Kontaktperson SBF:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Sist redigertmandag, 29 mai 2017 02:10