Menu

Content

Breadcrumb

Styremøte 15. januar 2018

Referat fra styremøtet i SBF 15. Januar 2018

Sted: GE Healthcare AS i Nydalen Tilstede: Anders Christensen, Trond Fuhre, Finn Morten Steen, Tor Sandø (på Skype) og Ray Tørnkvist Fravær: Harald Unhjem Møtetid: 17:00-19:00

Referent: Ray Tørnkvist

1. Godkjenning av innkalling, og gjennomgang av referat.

Innkalling godkjent og referat gjennomgått. Noen oppfølgingspunkter kommer under sakslisten.

2. Nytt fra klubbene/kontakt fra medlemmer/andre.

Barnet har oppfylt kravene for aktivitet til videre drift og medlemsklubb i SBF.

Leyton Orient har medelt SBF 18.12. 2017 att de legger ned sin klubb.

Anders tilskriver klubbene for å få tilgang til Facebook og lukkede sider.

3. Regnskapet

Finn Morten informerte om de klubbene som pr 15.1.18 ikke hadde betalt inn kontingenten til SBF. Dette etter en purring. Klubbene er: Aston Villa, Barnet, Cardiff Forest Green, Fulham, Newcastle og West Bromwich. Ray kontakter de pr telefon og tekstmelding og koordinerer med Finn Morten. Finn Morten gikk gjennom midlertidig regnskap som ser bra ut, men det oppfordres til måtehold da perioden er lang.

4. Organisering av nett og medier i SBF

Tor informerte om jobb, som ansvarlig for hjemmesiden. Vi trenger fortsatt litt mer læring og vil jobbe med dette og få lagt dette i system i nærmeste framtid.

5. Supportercupen 2018 Cupen var planlagt lørdag 2. Juni på Nordre Åsen Idrettsanlegg. Terminmøte i NFF har gitt Skeid hjemmekamp denne dato. Det vil i løpet av en uke avgjøres om Skeid får flyttet kampen til søndag. Påmelding til klubbene foreligger når endelig dato er klar.

* I ettertid har vi fått vite at Skeid ikke har fått flyttet sin seriekamp, slik at årets Supportercup etter alle solemerker går av stabelen lørdag 9. Juni.

6. Håndboka 2018/19 Den vil bli på omtrent samme konsept, men med litt stivere bakside. Trykkes opp i 5000 eksemplarer. Sideoppsett blir satt opp av Trond og Tor. Tips Sport & Spill bidrar med layout og bildeoppsett som vanlig.

7. Samarbeidspartnere Årets supporter kåres også i år av TV 2. Deadline for innsending til SBF er 1. april. Kandidater sendes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

8. Quiz Anders og Trond arrangerer Quiz. Stedet er Scotsman og dato 6. April 2018. Harald og Ray bistår hvis de har mulighet. Innbydelse blir sendt klubbene.

9. FansBet

Etter møte med disse inngår SBF ingen avtale, da det er sterk tvil om lovlighet av Betting på nett og måten de driver sin virksomhet på.

10. Eventuelt Finn Morten og Ray ser på muligheten for en eventuell Groundhoppertur i regi av SBF enten denne våren eller til høsten er alternativene. Tas opp på neste møte.

Neste styremøte er fastsatt til 7. Mars.