Menu

Content

Breadcrumb

Premier League-turnering i golf

Samme helg som Premier League starter opp i august arrangeres det golfturnering for fotballsupportere for femte gang på Toten & Gjøvik Golfklubb. Lørdag 11. august 2018 arrangerte Gjøvik & Toten Golfklubb sin fjerde Premier League-turnering i golf. Dette var en sosial happening hvor deltagerne ikledde seg sine engelske favorittlags drakter og spilte 9 hull med golf scramble samtidig som vi løste en Premier League-fotballquiz.

Deretter premieutdelingen hvor det er premier til alle sammen og i et stort telt hvor vi hadde pyntet med drakter flagg og annet supporter utstyr fortsatte vi med pizza og litt forfriskende drikke og så Newcastle-Tottenham på TV. Premier var greenfeebilletter til golfbaner, gaver fra supporterklubber og gaver sponset av det lokale næringsliv

I år var vi 37 deltagere fordelt på 11 lag og etter 3 år med Tottenhamseier var det i år Liverpool som gikk seirende ut, til og med dobbelt seier. Liverpool var også den klubben med flest deltagere med 13 spillere i løpet av fire år har vi hatt nesten 80 forskjellige deltagere og 12 av de 49 klubbene som har spilt i Premier League siden starten har vært representert: Leeds, Liverpool, Man Utd, Man City, Arsenal, Sunderland, Chelsea, Aston Villa, West Ham, Derby, Bournemouth og Tottenham.

I 2019 vil vi ha 5. årsjubileum og planene er i full gang. Invitasjon kommer og vi ønsker gjerne deltagelse fra andre steder i landet og supporterklubber.

Interesserte kan kontakte Rolf Lønstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, sky, tree and outdoor

 

 

Sist redigertonsdag, 02 januar 2019 18:25