Menu

Content

Breadcrumb

West Bridgeford vant SBFs høstquiz

Kameratgjengen med det velklingende lagnavnet "West Bridgeford" vant SBFs tradisjonelle høstquiz på Scotsman fredag 18. oktober. Det var som vanlig godt oppmøte med syv lag og totalt 25 personer tilstede. Som vanlig består en quizkveld i regi av SBF av to deler hvor første del er vanlige spørsmål og den andre er en bildequiz. 

"West Bridgeford" tok føringen fra start og vant spørsmålsdelen med 25 poeng av 50 mulige. Spørsmålene var nok vanskeligere enn tidligere og spesielt de om skotsk fotball. "Hibs Norway" ble nummer to i første del med 20 poeng tett fulgt av "Oslo New Boys" som havnet på 19. Spørsmålene var laget av Karl Yngvar, Ray og Tor fra SBFs styre.

Det ble langt jevnere på bildequizen hvor teamet denne gangen var "walisere". Oppgaven gikk ut på å gjenkjenne 25 walisiske landslagsspillere og angi hvilken klubb vedkommende har spilt flest kamper for. "Oslo New Boys" ble best med 37 poeng av 50 oppnålige med "West Bridgeford" et fattig poeng bak. Kveldens store nøtt var Alan Curtis som ingen av lagene kjente igen. Bildequizen var laget av Bent fra SBFs styre. 

Sammenlagt gikk altså "West Bridgeford" av seieren med totalt 61 poeng, foran "Oslo New Boys" med 56 og "Rasta Kings" med 50. På sistnevnte lag deltok forøvrig den tidligere toppspilleren Tommy Berntsen kjent fra Vålerenga, Lillestrøm og Lyn i tillegg til et kort låneopphold i Portsmouth. Alle tre lagene fikk sine velfortjente medlajer. Vinnerlaget betod av Cato Røren, Jostein Andersen, Halvor Andersen, Roger Andersen og Marius Watvedt. 

Fullstendig resultatliste med poeng i parantes;

1) "West Bridgeford" (61)

2) "Oslo New Boys" (56)

3) "Rasta Kings" (50)

4) "Tor Erling" (49)

5) "Aston Villa" (47)

6) "Hibs Norway" (42)

7) "Nedrykk" (18)

Styret i SBF takker for oppmøtet og satser på en quiz i løpet av våren 2020 en gang. Det er imponerende hvor mye kunnskap norske supportere av britisk fotball er i besittelse av!

 

 

 

 

Sist redigertsøndag, 20 oktober 2019 16:42