Menu

Content

Breadcrumb

Påmelding til Supportercupen 2020

SUPPORTERCUPEN 2020

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer nok en gang alle sine medlemsklubber til Supportercupen for 30. gangen. Bli med på jubileumsfesten!

Sted: Hundsund Kunstgress, Snarøyveien 83, 1367 Snarøya


Tidspunkt: Lørdag 6. juni. 2020

De første kampene spilles kl. 09.00, og finalen spilles ca kl 17. Vi legger opp til samme turneringsformat som i fjor – altså med 36 lag fordelt på ni puljer.

Turneringen spilles på anleggets fire kunstgressbaner (7-er), som fikk nytt gress i henholdsvis 2018 og 2019, så forholdene kommer til å være ypperlige. Når det gjelder parkering, så er det mulig å bruke både Snarøya SKs parkeringsplass og parkeringshuset tilhørende Hundsund Grendesenter. Ellers ligger forholdene godt til rette for kollektiv transport med bussavganger (31-bussen) til og fra Oslo hvert tiende minutt.


Alle klubber tilsluttet SBF har mulighet til å melde på ett eller to lag, men antall plasser vil altså være begrenset til maksimalt 36 lag.


Hvert lag kan disponere inntil 15 spillere pr. kamp. Alle lag må levere en skriftlig liste over spillere til sekretariatet før første kamp. Kun spillere som er medlemmer av sine respektive supporterklubber har lov til å delta, og arrangementet er alkoholfritt. Dette er regler som vi forventer at alle overholder.

SBF ønsker at så mange supporterklubber som mulig deltar på arrangementet, så derfor vil plassene først bli fylt opp av supporterklubbenes førstelag. SBF oppfordrer supporterklubbene til å melde seg på så raskt som mulig for å være sikret plass. Hvis det etter påmeldingsfristens utløp fremdeles er ledige plasser, vil 2.lagene bli prioritert etter ”førstemann til mølla”-prinsippet. Betalingstidspunktet vil da bli lagt til grunn. Hvis man har betalt for to lag og andrelaget ikke kommer med, vil dette beløpet selvsagt bli refundert. Våre erfaringer er at alle andrelag som meldes på før fristen kommer med, så det er ingen grunn til å nøle.

Ledig plass i cupen: Samarbeidsklubber (hvis de eksisterer) blir kontaktet (e-post) hvis det fortsatt er ledig plass i turneringen etter at medlemsklubbene har fått sine lag med. Det vil da også bli åpning for å melde på et tredjelag.

Påmeldingsavgiften er NOK 1600,- pr. lag. Økningen på kr 100,- skyldes økte utgifter i forbindelse med arrangementet og den generelle prisstigningen.

Alle supporterklubbene må betale samtidig med påmeldingen (på e-post) for å bli registrert.

Siste frist for påmelding og betaling er søndag 1. mars.

Vennligst benytt nettbank eller din lokale bank ved betaling av påmeldingsavgift. Hvis et lag trekker seg etter søndag 17. mai, blir påmeldingsavgiften ikke refundert.

Betal til: SUPPORTERUNIONEN FOR BRITISK FOTBALL
PB: 2660 ST. HANSHAUGEN, 0131 OSLO
Kontonummer: 0540.03.64046

Betalingsinformasjon: Supportercupen 2020 - navn på supporterklubb/antall lag.


Supporterklubbene vil motta kampoppsett, reglement og andre praktiske opplysninger etter påmeldingsfristens utløp. Dette vil også legges ut på SBFs hjemmeside.


Ved påmelding (e-post) ønskes følgende informasjon:

Navn på Supporterklubb:
Antall lag:
Kontaktperson:
E-mail:
Mobil:


Påmelding sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Spørsmål om påmelding eller arrangementet kan rettes til Anders Christensen på e-post eller telefon (93266909).

Kveldsarrangementet holdes i Oslo sentrum ca fra kl. 19. Mer info om dette vil komme når dette er klart.

Velkommen til Supportercupen 2020!


Mvh Anders Christensen og Ray Tørnkvist, SBF

Sist redigerttorsdag, 23 januar 2020 23:52