Menu

Content

Breadcrumb

Supportercupen er avlyst

Med de nye tiltakene som ble iverksatt i dag, med forbud mot kultur- og idrettsarrangementer før 15. juni, har vi dessverre intet annet valg enn å avlyse årets Supportercup. Det er med tungt hjerte vi nå kansellerer det som er årets høydepunkt både for oss i SBF-styret og for mange av våre medlemmer. 

Vi velger likevel å klamre oss til et ørlite halmstrå, og ser på muligheten for å arrangere cupen til høsten i stedet. Da skal imidlertid mye falle på plass, og vi vet jo ennå ikke hvordan ting ser ut om 4-5 måneder. Vi tar gjerne i mot innspill til ønsker på aktuelle datoer for en eventuell turnering til høsten. Vi ser blant annet at det er lagt opp til landskamper den første helgen i september, men dette er jo også noe som fort kan endre seg med dagens situasjon.

Påmeldingskontingentene vil selvsagt bli tilbakebetalt, men ikke før vi har diskutert saken på vårt neste styremøte i slutten av måneden.

Vi har også bestemt oss for å avlyse vårquizen, som skulle gått av stabelen på The Scotsman den 24. april. Vi gleder oss til høstquizen i stedet!

 

Mvh styret i SBF