Menu

Content

Breadcrumb

Bent Uvaag Johansen

Bent Uvaag Johansen

Nyttige tips fra erfarne banehoppere

Dagens Aftenposten (fredag 16. august) inneholder en artikkel om banehopping og den stigende interessen for denne hobbyen i Norge. Avisen har intervjuet nåværende nestleder i SBF Ray Tørnkvist og tidligere leder Trond Fuhre. Disse to gutta er registert med til sammen over 300 banebesøk i Storbritannia og har mange nyttige tips til andre banehoppere.

Nyttige tips fra erfarne banehoppere

 

 

 

 

 

Les mer

Håndboka 2019/20 kommer snart

SBFs håndbok for 2019/20 er nå hos trykkeriet og blir levert på fredag 2. august. Årets utgave inneholder i tillegg til de "faste postene" (medlemstall, kontaktinformasjon pr supporterklubb, kåringer og reportasje fra supportercupen) også flere interessante artikler:

  • Intervju med legendene Arne Scheie og Kevin Keegan
  • Besøk på fotballmuseet i Manchester
  • Reportasje fra verdens eldste fotballklubb Sheffield FC
  • Intervju med nordmannen Erik Svendsen som er fysisk trener i Notts Couty

Håndboka sendes ut til alle supporterklubbene i PDF-format i løpet av noen dager. De som i tillegg ønsker noen eksemplarer av håndboka i fysisk utgave kan ta kontakt med Ray Tørnkvist (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Les mer

Mestermøte i Elgin

De siste to sesongene har den skotske ligacupen (nå offisielt Betred Cup) gått tilbake til sitt opprinnelige format med innledende kamper i form av et gruppespill. Disse kampene har startet i midten av juli og det har ikke gått upåaktet hen hos mange ivrige norske banehoppere. Med kamper så og si hver dag i nesten tre uker har det vært mye å velge i. Fredag 26. juli møttes fem av de aller ivrigste og mest rutinerte norske banehoppere i den lille skotske byen Elgin foran oppgjøret mot storfavoritt Hibernian. En av dem var tidligere mangeårig leder av SBF og Birmingham City-supporter Trond Fuhre.

Elgin må sies å være litt utenfor allfarvei der byen, hvor whisky-produksjon er den største næringen, ligger midtveis mellom Inverness og Aberdeen i det skotske høylandet. Før kveldens kamp hadde kvintetteten (fra venstre til høyre på bildet): Vidar Svendsen, Odd Hanstvedt, Trond Fuhre, Steinar Tungen og Tom Morken tilsammen besøkt imponerende 750 baner!

Fordelingen er som følger (med favorittklubb og antall banebesøk i parantes):

  • Steinar Tungen (Leeds United/193 baner)
  • Odd Hanstvedt (Arsenal/ 193 baner)
  • Trond Fuhre (Birmingham City/ 132 baner)
  • Vidar Svendsen (Tottenham Hotspur/ 126 baner)
  • Tom Morken (Ipswich Town/ 106 baner)

 

 

 

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen