Menu

Content

Breadcrumb

Bent Uvaag Johansen

Bent Uvaag Johansen

Ny medlemsrekord!

Aldri har det vært så mange registrerte medlemmer i supporterklubbene tilknyttet SBF som nå. Det totale antallet medlemmer i de 58 supporterklubbene endte på 121.499. I forhold til samme tidspunkt for et år siden er den økning på hele 12.085 eller 11 %. Liverpool er nå den største supporterklubben i Norge med 49.010 medlemmer fulgt av Manchester United med 42.574. Se hele listen i oversikten under.

Antall medlemmer pr. 31. mai 2019

 

 

Les mer

Ipswich Town vant Supportercupen

SBF gratulerer Ipswich Town 1 med sin andre triumf på rad i Supportercupen, etter imponerende spill gjennom hele turneringen og smått utrolige 6-0 over Manchester City i finalen. Wolverhampton Wanderers ble nummer tre etter å ha slått Manchester United 3 på straffer i bronsefinalen. Takk til alle som stilte og som bidro til at årets Supportercup ble en suksess. Vi sees igjen første helgen i juni 2020. 

Resultater Supportercupen 2019l

Les mer

Praktisk informasjon om Supportercupen 2019

Nå er det ikke lenge igjen til årets høydepunkt, Supportercupen, går av stabelen. Supportercupen 2019 arrangeres som de siste årene på Skeids anlegg på Nordre Åsen. Det er 36 påmeldte lag, og første kamp starter kl. 09:00. Finalen spilles ca. 17:30. Formålet med dette notatet er å gi praktisk informasjon om arrangementet.

Registrering: I Supportercupen spilles det syvmannsfotball (seks utespillere pluss målvakt), og kampene varer i 20 minutter. Alle lag kan bruke inntil 15 spillere, og alle spillerne må være medlem av den supporterklubben de representerer. Før første kamp må hvert lag levere en spilleliste til sekretariatet.

Kunstgress og gress: Det pågår ombygging av hovedbanen på Nordre Åsen (der hvor Skeid spiller sine kamper). Kampene vil gå på den gamle kunstgressbanen med oppdatert dekke og på gressbanen ved siden av. Bane 1 og 2 er kunstgress, mens 3 og 4 er naturgress. Alle kamper fra kvartfinale og frem til finale spilles på kunstgress.

Parkering: Det er dessverre meget begrenset med parkeringsplasser rundt Nordre Åsen. SBF oppfordrer alle som har mulighet til å reise kollektivt. Adressen er Kjelsåsveien 9 og det er lett å komme seg dit da trikkene 13 og 17 stopper på Grefsen Stasjon, mens 11 og 12 stopper på Disen. Begge stasjonene er kun få minutters gange fra Nordre Åsen. Fra Jernbanetorget er reisetiden ca. 25 minutter inkludert gange. Nærmeste T-banestasjon er Storo og derfra tar det ca. 10 minutter å gå til Nordre Åsen. Både linje 4 og 5 stopper på Storo og reisetiden fra Jernbanetorget er ca. 15 minutter.

Alkoholfritt: Supportercupen er et alkoholfritt og familievennlig arrangement. SBF kommer til å kjøre en hard linje og personer som bryter dette vil bli utvist fra området. I spesielle tilfeller kan et lag bli diskvalifisert.

Garderober og mat: Det er moderne garderober med dusj på Nordre Åsen. I tillegg er det mulighet til å kjøpe mat, kaffe og brus. Det blir salg av pølser, bagetter og vafler inne i klubbhuset til Skeid. Utendørs blir det grilling av hamburgere. Betaling skjer med kontanter, kort og vipps.

Røde Kors: Skulle uhellet være ute, så finnes det helsepersonell fra Skedsmo Røde Kors til stedet. Naprapat Haakon Rønning Kvam fra Rygg og Rehab er på plass og tilbyr gratis massasje.

Kveldsarrangement på The Scotsman: Fra kl. 18:00 er alle spillere og supportere hjertelig velkomne til The Scotsman i Oslo sentrum. SBF har leid et lokale i 2. etasje, og utdeling av premiene vil skje der ca kl 19:30. Det er mulig å få kjøpt mat og drikke på The Scotsman, og fra kl. 21:00 vises finalen i Champions League mellom Liverpool og Tottenham Hotspur.

Med vennlig hilsen

Styret i SBF

Anders, Ray, Finn Morten, Harald, Tor, Karl Yngvar og Bent

 

Les mer

Salford City klar for League Two

I 2014 investerte de tidligere Machester United-spillerne Ryan Giggs, David Beckham, Paul Scholes, Nicky Butt og brødrene Gary og Phil Neville millioner i klubben Salford City. De tidigere stjernene har en eierandel på 10 % hver, mens resten eies av forretnigsmannen Peter Lim fra Singapore. Salford City befant seg på nivå åtte da Giggs & co gikk inn i klubben. I går ble de klare for League Two da de slo AFC Fylde i "play off" finalen på Wembley. Med andre ord så har Salford City vunnet imponerende  fire av fem mulige opprykk på rad!

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen