Logo

Årets medlemsblad 2001 - United Supporteren (Manchester United)

Årets Medlemsblad 2000/2001

Av: Ray Tørnkvist

«United Supporteren»

Redaktør Lars Morten Olsen &co har gjort en fin jobb med å tilpasse bladets innhold i en utfordrerne tid med mye omtale av United i dagspressen. Medlemsbladet satser bevist på dyptpløyende artikler om supportere og spillere i Manchester United, -de daglige hendelsene og ryktene får leserne mer enn nok av gjennom andre media. «United Supporteren» har alltid vært blant de beste i Supporterunionen med det lille ekstra fra redaksjonen gir førsteplass denne sesongen.

Av artikler i medlemsbladet imponerte særlig historien 1878-2000. Dessuten er som banlig layout, bilder og statistikker (også for U17,U19 og reservene) helt prima. Pluss også for jubileumsnummeret med vedlegg av klubbens første medlemsblad i faksimileutgave. Et synlig bevis på hvilket eventyr United Supporterne har vært med på, ikke minst når det gjelder utviklingen av deres medlemsblad siden oppstarten på 80 tallet. Gratulerer til de røde fra Manchester.

På plassene bak kom Nor Ram (Derby), Scandinavian Bubbles (West Ham), The Gunners Post (Arsenal) og Scandinavian True Blue (Manchester City)

Jury; Bjørgulv Brevik, Trond Fuhre, Egil Olsen, Tor Sønsteby og Ray Tørnkvist.

Kopirett © Supporterunionen for Britisk fotball