Logo

Årets medlemsblad 1994 - The Kopite (Liverpool) og United Supporteren (Manchester United)

Årets Medlemsblad sesongen 1993/1994

Av: Ray Tørnkvist

DET MÅTTE BLI UAVGJORT

THE KOPITE , og UNITED SUPPORTEREN delte seieren om årets medlemsblad .

Nok en gang var lupen tatt fram for å kåre «årets medlemsblad «. Denne gangen ble det til grader close race, at komiteen (SBF styret) ikke fant noen annen råd enn å dele heders bevisningen. Sagt med andre ord- organet for Liverpool Supporters Club har hatt den lille kvalitets økningen som gav Unied supporteren kamp helt fram til målstreken. Resultatet kunne ikke annet enn dødt løp.

Medlemsbladene er langt foran de øvrige, som da heller ikke har de samme resursene. Lay-out og innhold er nær uovertruffen. I tillegg har bladene hatt spesialutgaver om henholdsvis Sir Matt Busby og the Kop. Ekstrbonus gis også til The Kopite for Årboka 93/94-, som tilbys til medlemmene. Fortsatt er Unitedsupporteren noe mer fargesprakende en The Kopite, men sistnevnte har mindre skrift og mer lesestoff pr. side. Match- Fact er dog bedre hos United. Begge klubber opererer med et 820 –nummer, hvor du kan få kampreferater, siste nytt eller være med i konkurranser. United har endog en tast for de siste junior og reservelagsresultatene.

Til tross for to nær optimale produkt, så er begge medlemsbladene på offensiven. Unites suoppportern planlegger å komme ut med syv bladet i 94/95 sesongen mens The Kopite vil komme ut med åtte!

På plassene bak kom Stockports «The Hatters Post» og Cardiff City «The Bluebirds Magazine» som begge fikk Årets Honnørpriser.

Kopirett © Supporterunionen for Britisk fotball