2004 - Wolverhampton Wanderers

Dette året har vist at stadig flere klubber som har lagt mye arbeid og følelse for at medlemmene skal ha et tilbud på web. Noen klubber har sågar hele sin aktivitet basert på nettdrift, og nivået er i ferd med å bli meget høyt. Noen klubber stikker seg imidlertid ut.
En av disse er www.vikingwolves.com

VikingWolves har en nettside som kanskje ved første øyekast virker enkel, men om man begynner å bevege seg rundt på sidene finner man et aktivt nettmiljø og en webside som både informerer og engasjerer.

Designet, og kanskje spesielt fargevalget på sidene, kan nok få noen til å reagere, men klubbfargene er etter juryens mening brukt meget elegant i designet uten at det er slitsomt for øyet.

Innholdet imponerer også. Nyhetstjenesten er kort og konsis og tar hensyn til at de som følger klubben primært benytter utenlandske nettressurser til å holde seg oppdatert på nyheter. VikingWolves samler nyhetene elegant i jevnlige oppdateringer, og gir leseren en kortfattet oppdatering av det som har hendt siden sist. Interne supporterklubbnyheter er også viet god plass i oppdateringene. Sidene er ellers preget av godt og blandet informasjon fra klubb og supporterklubb, samt tjenester som engasjerer brukerne.

Diskusjonsforumet er eneste område hvor juryen kan peke på noe negativt. VikingWolves benytter en ekstern tjeneste, noe som etter juryens oppfatning aldri vil kunne fungere optimalt. I tillegg må man her må man være registrert for i det hele tatt å lese innlegg, noe juryen mener er noe ekskluderende.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.