Årets pris for nett og sosiale medier 2018 - Queens Park Rangers

Dette er en pris for den sterke dugnadsånden i QPR Norway sin supporterklubb. Det sier leder i supporterklubben, Kåre Svang.

Supporterunionen brakte nyheten om samstemmigheten i komiteen om å gi årets pris for beste nettsted og sosiale medier til QPR Norway.

Vi har alltid styremøte før supportercupen og her snakket vi om at vi skulle ta et tak for å videreutvikle nettsiden og det vi gjør på Facebook og Twitter, sier Svang.

Svang er fra Hønefoss og jobber i Kripos. På fritiden er det Super-Hoops som gjelder. Som hos andre supporterklubber strander det på antallet hoder og tid vi kan bruke på dugnad for å få dette så bra som vi ønsker det. Denne prisen er en stor inspirasjon til alle de som gjør en innsats for QPR Norway. Nettredaktør Stian Karlsen var litt betuttet etter endt ligasesong fordi han mente han ikke kunne bruke så mye tid som krevdes for å gjøre hjemmesiden og kontoene våre på sosiale medier så bra som ønskelig. At vi nå får denne prisen er helt fantastisk, sier han. Det siste året har supporterklubben til Championship-klubben Queens Park Rangers hatt Dag Håkon Hellevik boende i London. Han er tidligere journalist og har levert artikler eksklusivt til oss. Vi har satt av 20 000 kroner som vi bruker til de med en liten journalist i magen som lager saker for oss. Ikke til lønn, men slik at de skal få dekket sine utgifter, sier Svang. I tillegg til reportasjene har QPR Norway også folk inne som refererer kamper.

Totalt er det nå 568 betalende medlemmer i QPR Norway. Tallet ligger ganske stabilt fra år til år. I fjor var vi 578, sier QPR-lederen. QPR havnet på en 16. plass i Championship siste sesong, med 19 poeng opp til Play Off og 15 poeng ned til nedrykksplass. Dette var to plasseringer over fjorårssesongen. Jeg hadde tippet dem på en 14. plass. Optimismen råder, men jeg er også realist. Jeg tror det er en stund til vi tar steget til Premier League. Forhåpentligvis kan vi være med å kjempe om en topp ti-plassering kommende sesong.
Er supporterne fornøyde med at Steve McClaren tar over som manager i klubben? Både og. Holloway er en QPR-legende som spiller og trener, populær blant fansen. McClaren vil nok tilføre erfaring og forhåpentligvis stabilitet i klubben. Finnes det penger til nye spillere? Nei, det gjør jo ikke det. Nå er pengene fra Premier League tatt slutt også og Financial Fair Play gjelder også for oss. Det finnes ikke penger til kjøp og de som styrer pengesekken har gjort det klart at vi må selge før vi kan selge. Våre største salgsobjekter er Luongo, som er i Russland og spiller VM med Australia, og keeperen vår, Smithies. Her er det interesse fra Premier League, så det er ikke umulig at disse to spillerne går. Dette vil forhåpentligvis føre til nye spillere inn, sier Svang. Han gleder seg til en ny sesong med sitt kjære QPR og vil bruke prisen for beste Nett & sosiale medier til å utvikle nettsidene ytterligere.

Årets jury: Tor Sandø og Trond Fuhre

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.