2006 - Manchester City

Det lages mange gode hjemmesider blant medlemsklubbene i SBF. Juryen som har bestått av SBFs webmaster Per-Helge Berg samt Bent Uvaag Johansen og Finn Morten Steen fikk erfare det. Gjennom hele sesongen har samtlige hjemmesider blitt «sjekket ut».

Juryen har lagt følgende fire hovedkriterier til grunn for sin vurdering: Det viktigste er selvsagt innhold, men også layout og oppdatering ble vektlagt. I tillegg ble hjemmesider som på en positiv måte har turt å satse på kreative løsninger blitt belønnet.

Når det gjelder innhold så bør en god hjemmeside etter juryens mening inneholde utfyllende informasjon om moderklubben, gode egenproduserte artikler og ikke minst godt supporterstoff. Det er tross alt hjemmeside for en supporterklubb det er snakk om her!

Juryen har premiert hjemmesider som er oversiktlige og lett å finne frem i og som i tillegg har et iøynefallende utseende. Oppdatering er nok det kriteriumet hvor det skiller mest. Her er det selvsagt stor forskjell på supporterklubbene når det gjelder ressurser, men en hjemmeside av god kvalitet bør oppdateres minst tre ganger uke ifølge juryen.

Manchester Citys hjemmeside www.mcfc4ever.com er blitt kåret til «Årets Hjemmeside» for sesongen 2005/06. Juryen har bestått av SBFs egen webansvarlig Per-Helge Berg samt Ragnar Synstad og Finn Morten Steen også fra SBFs styre. Juryen har lagt vekt på at Manchester Citys hjemmeside er meget oversiktlig og ryddig. Den oppdateres jevnlig med store og små nyheter rundt moderklubb. Innholdet på siden er meget godt og variert med statistikk, spillerpresentasjoner, salg av suvenirer etc. Moderklubbens farger i lyseblått og hvitt er gjennomgående brukt i layouten - i tillegg til utstrakt bruk av farger. Webmaster er Harald Larsen.

Av andre hjemmesider som juryen spesielt ønsker å fremheve er fjorårsvinner www.westham.no og www.stoke.no. Begge er meget gjennomførte hjemmesider.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.