2013 - Queens Park Rangers

Det er mange av supporterklubbene tilknyttet SBF som bevisst har satset mye tid og ressurser på å lage en god hjemmeside. Resultatet av dette er helt tydelig – nivået blir høyere for hver sesong, og følgelig blir oppgaven med å kåre den beste også vanskeligere. I forbindelse med kåringen av Årets Hjemmeside 2012/13 har juryen lagt vekt på følgende kriterier (i prioritert rekkefølge): Innhold, oppdatering, layout og supporterklubbens ressurser.

Juryen som har bestått av Trond Fuhre og Bent Uvaag Johansen fra SBFs styre, har konkludert med at det i sesongen 2012/13 er en hjemmeside som har skilt seg ut. Vinneren av Årets Hjemmeside 2012/13 er www.qpr.no - hjemmesiden til Queens Park Rangers' norske supporterklubb. The Official QPR Supporters Club of Scandinavia ble startet i 1989 og har helt siden starten vært en velfungerende supporterklubb. I de seineste årene har de bevisst satset ressurser på hjemmesiden, og det har gitt resultater.

www.qpr.no er en innbydende og oversiktlig hjemmeside med daglige oppdateringer på nyheter om QPR. Nyhetene er oversiktlig presentert, og det finnes et omfattende nyhetsarkiv hvor man kan søke på nyheter helt tilbake til 2011. Fyldige kampreferater er det også viet plass til. Det er bevisst valgt å satse på klubbfargene blått og hvitt – noe som gir hjemmesiden en fin ramme. Informasjon om moderklubben i England er godt ivaretatt med omfattende presentasjon av hele spillerstallen, oversikt over klubbens managere fra 1897 og frem til i dag og en god oppsummering av QPRs historie.

Supporterstoff er det også mye av på www.qpr.no. Det er publisert mange reisebrev i tillegg til medlemspresentasjon under menyen «Supporter'n». Hver måned presenteres et nytt medlem – sikkert interessant lesning for andre QPR-supportere. Supportercupen har fått bred omtale med resultater, bilder og oppsummering av supporterklubbens innsats siden 2004. På www.qpr.no finnes det også en omfattende beskrivelse om hvordan man skaffer seg billetter til QPRs kamper samt en god oversikt over hoteller i nærheten av Loftus Road. Det finns også et diskusjonsforum hvor medlemmer av QPRs supporterklubb kan utveksle meninger av klubben, reiseerfaringer etc. Supporterklubben har også en bra oppdatert Facebook-side og en Twitter-konto.

Et par små detaljer som løfter hjemmesiden ytterligere er «Månedens Quiz» som aktiviserer medlemmene gjennom hele sesongen og en link til yr.no som alltid viser hvordan været er i Shepherds Bush i London. Oppsummert så bør skandinaviske supportere av QPR være stolte av hjemmesiden – det er en meget god hjemmeside som gjenspeiler aktiviteten i supporterklubben på en ypperlig måte. Redaksjonen med Allan Klo i spissen har gjort en solid jobb!

Av mange andre gode hjemmesider, ønsker juryen å fremheve følgende fire som fortjener en ekstra honnør:
www.chelsea.no
www.derbycounty.no
www.liverpool.no
www.tottenhamhotspur.nowww.tottenhamhotspur.no

Årets hjemmeside er den yngste av SBFs priser, og ble utdelt første gang siden for sesongen 2002/03. Supporterklubbene til Liverpool og Manchester City er de eneste som har vunnet prisen to ganger.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.