Abonnere på Tipsbladet?

Tipsbladet (tidligere Tips) er Norges eneste spesialavis for fotball og spill, og dette er hva de skriver om seg selv:

Tips er inne i sitt 75. år og har en unik posisjon som Norges eneste rene avis for fotball- og tipping. Det er en posisjon vi ønsker å beholde i mange år til, men det var samtidig på tide med noen endringer. I juni 2020 var vi derfor veldig glade for å kunne presentere «nye Tips» for alle våre lesere.

  • Nytt a4-format på 90 grams papir ga en totalendring i kvaliteten på hele produktet.
  • Å lage grundig og god journalistikk er kostbart, men for oss har det vært viktig at endringen til utgivelse en gang i uken ikke gir leserne våre mindre stoff. Vi økte i stedet, da vi mente at et fotball- og tippemagasin som Tips fortsatt har sin plass i Norge også i trykt versjon.
  • I stedet for å få 24 eller 28 sider på tirsdag og 32 eller 40 sider på fredag gir vi nå ut stort sett 64 sider hver eneste tirsdag, mens vi i tillegg gir leserne Tips Weekend digitalt hver fredag.
  • Dette produktet har helt og holdent fokus på spill, og kommer «prime time» fredager, før kuponger skal leveres, og FPL-lag justeres. Oppdatert skadeoversikt og ferske spilltips – både for fotball og trav – kommer direkte til din innboks, uten fare for forsinkelser.

Trykk her for å bli abonnent.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.