Årets pris for nett og sosiale medier 2023 - Portsmouth

Venner av Portsmouth, med hjemmesiden www.pompey.no i spissen, er vinner av SBFs pris for nett og sosiale medier i 2022/23-sesongen. Selv om supporterklubben til Portsmouth er relativ sett liten målt i antall medlemmer, er det et imponerende arbeid Joakim Ellingsen fra Haugesund har lagt ned i mange år. Hjemmesiden www.pompey.no er oppdatert med egenprodusert stoff flere ganger i uken. Stort sett alt som rører seg rundt klubben fra den engelske sørkysten blir fyldig dekket og kommentert både på hjemmeside og på Facebook. Fra alle kampene til Portsmouth blir det laget fyldige referater med bilder og høydepunkter på YouTube.

I tillegg til nyheter er det mye godt featurestoff på www.pompey.no. Historien til klubben er fyldig beskrevet og alle spillerne i klubben er presentert med bilder og statistikk. Det er ikke bare klubbens A-lag som blir grundig dekket, men også akademiet og damelaget blir viet mye plass. Sett fra supporternes side er det hyggelig å registrere at det blitt gjort plass til både reiseskildringer og meningsutvekslinger. Byen Portsmouth er også viet plass på www.pompey.no, inkludert tips til overnattingsmuligheter og gode puber.

Layouten på hjemmesiden er meget god. Det er lett å finne frem, og bruken farger er gjennomført. Ikke overraskende er det klubbens farger blått og hvitt som dominerer. Det er mange gode hjemmesider blant supporterklubbene tilknyttet SBF og ikke enkelt å kåre en vinner. Juryen bestående Finn Morten Steen og Bent Uvaag Johansen har valgt å legge vekt på ressurser, og da var det ikke noe tvil om at Portsmouth var en verdig vinner.   

 

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.