Ny Liverpool-butikk i Oslo

Liverpools supporterklubb i Norge hadde også butikk i Drammensveien som åpnet i 1997. Det var noe helt nytt den gangen og til stor glede for fansen her hjemme og som varte i noen år. 
Første arbeidsdag etter påske ble det åpnet en egen Liverpool-butikk i Paleet kjøpesenter på Karl Johan. Det er et konsept som Unisport leverer, og der selges drakter fra alle klubber, men de røde er helt klart i fokus.
 
Det er moderne innredning med store foto up to date presentasjon. Også retrodrakter selges, så det er noe for enhver Liverpool-supporter, enten det er til en selv eller en som gave.
 
Uansett verdt et besøk, og butikkselger Daniel melder om utrolig stor pågang de første dagene.
 

Manchester United til Norge i juli

Det er trønderne som får gleden av å få et engelsk lag på besøk i 2024. De røde fra Manchester møter RBK på Lerkendal 15. Juli. Dette er helt ny informasjon, men klubbene bekrefter. Det vil senere komme info om billetter og eventuelt også her på vår side.

Send inn nominasjoner til årets supporter!

Supporterunionen for britisk fotball (SBF) skal igjen kåre årets supporter, og i den anledning ønsker vi at dere sender inn deres forslag til kandidater.

Denne kåringen, som SBF har arrangert hvert år siden 1989/90-sesongen, er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin store interesse for britisk fotball og for sin kjære fotballklubb. Vi ønsker at dere skriver en begrunnelse for hvorfor dere mener at nettopp deres kandidat fortjener denne ærefulle tittelen.

Komitéen vil legge vekt på supportere som bidrar sterkt for sin supporterklubb og vennekrets, dvs. en ildsjel, som med sin kunnskap og innsats, skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige. Vi ønsker også å premiere supportere som utfører individuelle handlinger som imponerer. Kanskje er personen en groundhopper eller en samler av diverse fotballeffekter? Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball på, og vi ser fram til å lese om deres kandidat. Det er også fullt mulig å nominere kandidater som har vært nominert før.

Årets jury består av Anders Christensen og Harald Unhjem fra SBF.

Send deres innstilling av kandidat til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Det er viktig at dere i innstillingen også legger ved et bilde av kandidaten.

Frist for innsending: fredag 3. mai

Tidligere vinnere

Årets jury ser fram til å høre fra dere. La oss bli imponert av deres kandidat!

Over 500 på LUSCOS-fest i Oslo

LUSCOS, Leeds Uniteds supporterklubb i Norge, inviterte til fest på nyåpnede Carls på Carl Berners Plass i Oslo fredag 2. februar. Det ble en kjempesuksess med tilreisende fra hele landet, og over 500 møtte opp. Her ble det holdt quiz, intervjuer med kjente personer og besøk av Gunnar Halle, samt andre kjendiser som Lars Monsen og tidligere NBA-proff Torgeir Bryn, som begge er Leeds-supportere. En flott måte å samle supportere på, der kvelden ble avsluttet  med Leeds-seier med 1-0 over Bristol City på 35 kvm storskjerm. Alle som var tilstede fikk også med seg gratis LUSCOS-trøye hjem. En flott kveld der LUSCOS-leder Anders Palm var meget fornøyd, og han mente dette fristet til gjentagelse. 

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.