Peacock News årets medlemsblad

Sesongen 2020/2021 har vært spesiell for alle klubbene i SBF som gir ut blader. Av de 20 klubbene som fortsatt gir ut blader på papir, er det lagt ned en veldig god jobb, og mange timer bak tastaturet må det ha tatt. Denne sesongen var det TPN fra Leeds United Supporters Club of Scandinavia (LUSCOS) som utmerket seg som det aller beste bladet, i skarp konkurranse med Derby Countys NorRam og begge Manchester-klubbenes norske medlemsblader.

LUSCOS har i 2020/2021-sesongen lagt om fra A5- til A4-format for sitt medlemsblad. Dette har vært en omlegging som har høynet bladets utseende, og samtidig er kvaliteten på både artikler og bilder høy. Denne sesongen fylte supporterklubben 40 år, og Leeds United Supporters Club of Scandinavia gav ut en jubileumsbok på 256 sider, der historien til supporterklubben ble presentert med både bilder og verbal historikk. Det er et praktverk, som ble sendt ut til alle supporterklubbens medlemmer. Klubbens ærespresident, Peter Lorimer, gikk bort den 20. mars i år, og det ble laget et eget minnehefte, der mange hundre medlemmer fikk skrive om sitt møte med Lorimer i England og Norge. Når det gjelder de to spesialutgivelsene, var det supporterklubbens Kjell Bjørn Vinje som var gjesteredaktør.

All honnør til redaktøren for TPN, Andreas Milde, og hans stab, som gir medlemmene alt det som en supporter kan tenke seg mellom to myke permer, seks ganger i sesongen. Gratulerer!

I juryen for årets medlemsblad sitter Ray Werner Tørnkvist (Leeds United) og Harald Unhjem (Chelsea).

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.