Stoke City med fotballskole i Hurdal

Hurdal Idrettslag har igjen gleden av å invitere alle fotballspillere i alderen 9-15 år til 5 lærerike dager i høstferien (30. september til 4. oktober) sammen med den engelske fotballklubben, Stoke City!
Stoke City FC Academy har høyeste status som et «category one» akademi iht. FA’s «elite player performance plan». Stoke City FC spiller for tiden på nest høyeste nivå i England og satser hardt på å dyrke frem unge lokale talenter gjennom akademiet. Klubben ønsker å bygge gode relasjoner til unge fotballspillere i Norge, samt promotere klubben.
 
Fotballskolen er et breddetilbud for alle gutter og jenter i årsklassene 9-15 år uansett ferdighetsnivå. For best utbytte av fotballskolen bør deltakere likevel ha stor interesse for fotball og god motivasjon for variert, men fotballspesifikk trening. Fotballskolen er ikke i regi eller i samarbeid med NFF. Dette blir fem treningsintensive dager med fokus utelukkende på god fotballtrening med trenere fra Stoke City FC Academy. Hurdal IL stiller med eldre spillere som hjelper til underveis, og oversetter fra engelsk til norsk ved behov.
 
Lunsj
Vi fortsetter suksessen fra i fjor og ønsker også i år å tilby lunsj til deltagerne på fotballskolen. HIL fotball har fokus på et sunt kosthold og det vil i løpet av uken bli servert en varierende meny med ulike varme og kalde retter med drikke. Bespisning vil skje i tilknytning til Hurdal idrettshall. Lunsjpakke kan velges som et tillegg under booking i spond.
Treningsdagen på feltet
 
0945: oppmøte og registrering
1000-1140: Aktivitet på feltet
1145-1230: Lunsj i Hurdal idrettshall
1235 - 1400: Aktivitet på feltet.
1400: Frukt
1410-1500: Aktivitet på feltet.
 
Garderober
For de som ønsker muligheter for skift og dusj benyttes merkede garderober i Hurdal idrettshall. Garderobene vil være avlåst under aktivitet på feltet slik at bagger og annet utstyr kan settes igjen.
 
 

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.