2006 The Kopite (Liverpool)

Medlemsorganet til Liverpools supporterklubb – The Kopite – ble av SBF kåret til «Årets Medlemsblad 2005/06». Juryen har bestått av Ray Tørnkvist og Bent Uvaag Johansen fra SBF samt Tom Stalsberg. Sistnevnte er kjent fra mange år som journalist i Dagbladet, men ble i begynnelsen av 2006 ansatt som redaktør i FireFireTo. Stalsberg er lidenskapelig opptatt av britisk fotball og har utgitt flere bøker om emnet.

The Kopite har vært en de aller beste medlemsbladene gjennom flere sesonger og har vært meget nær ved å gå helt til topps ved flere anledninger. Torbjørn Flatin har vært heltidsansatt redaktør i flere sesonger. Bladet kommer ut syv ganger pr. sesong i A4 format på 60-70 sider. Det er tydelig at redaksjonen har gode kontrakter i moderklubben - i hver utgave har bladet eksklusive intervjuer med nåværende eller tidligere spillere. The Kopite gir også mye plass til supporterelatert stoff i form av reiseskildringer, konkurranser etc. Det som kanskje er mest imponerende med The Kopite er redaksjonens evner til å skrive gode artikler om lite kjent stoff. Det kan ikke være så lett med en så profilert moderklubb som Liverpool FC. Layouten på bladet er upåklagelig med stor bruk av bilder.

Av andre blader som juryen spesielt ønsker å fremheve er Tottenhamsupporteren og Scandinavian Bubbles (West Ham United). Redaksjonene i disse bladene har begge levert meget godt håndverk gjennom flere sesonger.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.