2018 Sven Ole Høvring (Derby County)

SBF har i år Sven Ole Høvring fra Derby County som årets supporter. 27-åringen var også nominert i 2015 og har til tross for sin unge alder i en årrekke vært et kjent navn i det norske supportermiljøet. Det er på bakgrunn av han mangeårige innsats for Derbys supporterklubb i Norge at vi velger å gi ham denne prisen.

Sveno (27) fra Kopervik kom inn i styret i Derbys supporterklubb som 18-åring, og ble i 2009 valgt som leder. Siden den gang har han bidratt til at både medlemsbladet (NorRam), Facebook-siden og hjemmesiden har blitt til noe de ca 350 norske Derby-supporterne kan være virkelig stolte av. Da han studerte to år i Loughborough like utenfor Derby knyttet han mange gode kontakter, som man har dratt stor nytte av de senere årene, bl.a. da neste 60 av supporterklubbens medlemmer fikk billetter til playoff-finalen i 2014. Sveno har også stått bak supporterklubbens påsketurer de seks siste årene, turer som har vært en stor suksess med opptil 50 deltagere. Han er også en ivrig groundhopper og har tross sin unge alder allerede vært på om lag 75 baner i Storbritannia.

Vegard Myrbakken fra Oslo (Aldershot Town) og Hans Georg Hansen fra Tromsø (Manchester United) var også to meget gode kandidater til å bli årets supporter. Alle tre fikk god omtale i Premier League sendingen (TV2) sist helg. Sven Ole fikk besøk av TV2 sist uke og intervjuet ble sendt i årets siste Premier League sending.

Årets Supporter Sven Ole Høvring vil motta sin fortjente hyllest og trofè under Supportercupen. Turneringen går av stabelen lørdag 9. juni på Nordre Åsen (Skeid) i Oslo.

Årets jury: Anders Christensen og Harald Unhjem (SBF).

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.