Velkommen til ny banehopperseong

Banehopping er blitt en populær hobby blant mange nordmenn. Etter pandemien har reiselysten til England og Skottland fått en oppsving. SBF har en egen nettside (www.banehopper.com) hvor det er mulig å registrere sine besøk. Totalt er det 220 baner det er mulig å registrere besøk på. Dette er inkluderer 92 baner i det engelske ligasystemet, 42 i det skotske, 72 på to nivåer i National League og 12 i Women's Super League. I tillegg teller besøk på landslagsarenaene Wembley i London og Hampden Park i Glasgow.

Allerede lørdag 15. juli er det mulig å registrere nye banebesøk på www.banehopper.com da den skotske ligacupen (offisielt Viaplay Cup) starter med sitt innledende gruppespill.

Det er åtte nye klubber fordelt på National League North og South (altså 5. og 6. nivå i England) og noen av dem har ikke vært på dette nivået tidligere. Fotballkulturen står meget sterkt i England og Skottland og det å besøke en klubb på eksempelvis nivå 6 i England er en opplevelse for livet. 

Foran sesongen 2023/24 er informasjon oppdatert og kvalitetssikret for samtlige 220 baner på www.banehopper.com. Det samme gjelder regelverk og hvilke kamper som teller. Ikke nøl med å ta kontakt med ansvarlig for banehopping i SBF, Bent Uvaag Johansen (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), hvis det er informasjon som savnes eller ikke er korrekt.

Velkommen til ny sesong kjære norske banehoppere! 

 

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.