Manchester United - Leeds United på Ullevaal

Manchester  United og Leeds United ga sine supportere en grei gjennomkjøring i Oslo.

Ullevaal Stadion var arenaen for denne show-kampen, som det ble reklamert for. Selv med divisjonsforskjell kom Leeds United greit fra det med et 0-2-tap, i en kamp der over 20 spillere ble brukt på hvert lag. Artig var det også at vi fikk se tre Norske på banen i løpet av kampen. De røde fra Manchester satte inn på Isak Hansen-Aarøen (18) som ga pasningen til  Manchester Uniteds 2-0-mål. Alt i alt en grei match der Leeds-laget hadde Klaesson og Hjelde på banen i første omgang, og det sto 0-0 til pause med et utrolig Manchester-press.

Supporterklubbene hadde hvert sitt sted å lade opp foran matchen. Kvelden den 11.juli hadde Leeds-fansen Youngs som sitt sted, der eks-spillere som Michael Bridges og Ben Parker var tilstede sammen med ca  100 tilreisende fra Leeds. Onsdag før kampen var Sir Winston oppvarmingsstedet.

Manchester United hadde The Scotsman som sitt treffsted, og det var stor suksess. Andy Cole og Wes Brown var noen av eks-spillerne som var tilstede. Hele Oslo var til tider farget i rødt eller hvitt.

Arrangementet i sin helhet med kanskje to av Englands største klubber gikk av stabelen foran nesten 26000 tilskuere. Alle var nok ikke like fornøyd med å ikke få treffe og fotografere spillere, men det er nyere tider nå, og sikkerheten går foran alt. Alt i alt en flott ting nå før sesongstart.

 

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.