2014 - Liverpool

Når SBF skal vurdere hvem som har hatt den beste hjemmesiden den siste perioden, må dette gjøres med parametere vi vektlegger som viktig.

Først og fremt ser vi på førsteinntrykket når vi kommer inn på hjemmesiden. Layout, ryddighet, bruk av farger, bilder, bannere, og ikke minst det totale innhold. I dag bør også en hjemmeside ha et relativt nytt program, slik at den kommuniserer med andre sosiale medier, som Facebook, Twitter og G+.

De fleste supporterklubbene er flinke til å markere hvilken klubb de tilhører. Det skal ikke være noen tvil der. Det som alltid blir en utfordring for oss er å vurdere supporterklubbene i forhold til størrelse/ressurser som de har til rådighet. Men la det være sagt, selv om man har mange medlemmer, så er ikke det et likhetstegn med en god hjemmeside. Om man er stor eller liten så byr det på ulike utfordringer.

Det hjelper svært lite om du har en nymotens hjemmeside om du ikke har gode skribenter.
En god skribent har først og fremt kunnskap om sitt emne og er en god formidler. Skriver lett og ledig og har en «snert» i sine innlegg. Et godt bilde til innleggene er også meget viktig, Det samme er god oppløsning/størrelse og en link til innlegget. Mange supporterklubber er flinke til å dele daglige nyheter med sine medlemmer. Det som er vanskelig og tar tid er å oppdatere informasjon og fakta som stadig endrer seg. Det er også viktig å se en kvalitetshevning av siden over tid. Det er på dette nivået vi finner de beste hjemmesidene.

Vi ønsker å trekke frem følgende hjemmesider blant våre 48 medlemsklubber: www.liverpool.no
www.qpr.no
www.united.no
www.derbycounty.no
www.pompey.no

Vi må berømme disse fem supporterklubbene. De gir sine medlemmer en hjemmeside som oser kvalitet og engasjement. Inne på disse sidene finner du det meste som er viktig for en supporter.

Vårt valg er følgende: Årets hjemmeside: www.liverpool.no

Webmaster Knut Sundfjord har sammen med en meget dyktig stab utviklet hjemmesiden til et meget høyt nivå. Vi vet hjemmesiden er svært viktig for medlemmene. Som LFC-supporter vil du kunne følge klubben daglig med nyheter av meget høy troverdighet. Hvis vi skal trekke fram noe vi synes er ekstra bra, så blir det SISTE FRA SUPPORTERKLUBBEN, en genial informasjonskanal. Et annet stort pluss for medlemmene er muligheten å lese medlemsbladet Kopite digitalt.

Årets jury har bestått av Balal Bhatti og Trond Fuhre fra SBFs styre.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.