2005 Tage Herstad (Liverpool)

Tage Herstad har gjennom flere år markert seg som en Liverpool-supporter utenom det vanlige. Først gjennom sitt arbeid i Florø Liverbirds, hvor de lenge har hatt sitt eget lokale i Florø – inkludert egen buss som regelmessig ble observert da Liverpool spilte treningskamper i Norge på 90-tallet. De har også utgitt egen CD med egenproduserte Liverpool-låter og har generelt bidratt til å skape mye interesse for engelsk fotball på Vestlandet over mange år.

Han la inn bud, og fikk tilslaget for rundt 15.000 kroner, for å spille i den siste kampen som ble arrangert på ærverdige Wembley. Ingen nordmenn har scoret flere mål enn nettopp herr Herstad på den banen!

Forrige sesong bodde han og jobbet i Liverpool og så alle kampene, borte og hjemme. I hans karakteristiske LFC-pyjamas (ja, du leser riktig) skapte han på vanlig måte liv og røre rundt seg. Det gav ham også ideen om å leie en leilighet i 99 Anfield Road (som vist på Canal+), hvor han tilbyr rimelig overnatting for den som måtte trenge det bare et steinkast i fra banen.

Tage Herstad har reist flittig også denne sesongen, både til England og ute i Europa for å følge de røde. Til sommeren arrangerer han «Liverpool Legends Tour», hvor 13-14 tidligere spillere skal spille både kamp og ha fotballskole i Florø. Foruten å ha markert seg på mange måter i supportermiljøet, legger vi også stor vekt på at han ofte står bak initiativ hvor også andre har fått mulighet til å oppleve fotballens gleder.

Et eksempel på det er opplegget han hadde i kinosalen i Florø før jul i fjor, og hvor overskuddet gikk med til å hjelpe Irene Stjerna og en medhjelper til en opplevelsesrik helg til Merseyside.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.