1993 Jostein Serigstad (Arsenal)

Noen supportere av engelsk fotball reiser over til øyriket ti ganger i sesongen for å støtte laget i deres hjerter. Andre melder seg inn i så å si samtlige supporterklubber for å kinne følge med i det som skjer!

En av dem er 62 år gamle Jostein J. Serigstad fra Bryne på Jæren. Riktignok er Arsenal favorittklubben hans, men han må sies å være en av de aller, aller største tilhengerne av fotballen på øyriket generelt. Tro det eller ei, men sesongen 1992/93 var Jostein J. Serigstad medlem av 35 forskjellige supporterklubber! Dette må vel kalles en kjempeprestasjon, og styret i SBF kunne rett og slett ikke komme utenom Jostein da kåringen skulle foretas!

Jostein har fulgt med på det som har skjedd på den andre siden av «dammen» så lenge han kan huske. For ham betyr det ingenting om klubben heter Liverpool, Manchester United, Tottenham eller om den heter Cardiff, Barnet, Grimsby – han er like interessert uansett!

Hans store drøm hadde vært å få sett en britisk fotballkamp «live», men hans helse setter en stopper for akkurat det. Den samme helsen gjør at han ikke er i jobb, så da er det ikke så mye annet å ta seg til enn å følge fotballen. Det meste av dagene hans (og også pengene hans – hun bruker over 3.000 kroner i året bare på kontingenter!) går med på tipping/tippekamper, lese Match/Shoot, lese i medlemsbladene til supporterklubbene, svare på konkurranser i disse bladene, bestille supporterutstyr (hele soverommet hans er dekket av skjerf, luer, vimpler, klistremerker, plakater osv.) – kort sagt: Han er vel det nærmeste man kan kalle en fullkommen fotballidiot!

Hver dag, rundt klokken ett, venter han spent på postmannen. Det kjekkeste han vet er nemlig å motta blader fra en eller annen supporterklubb – det spiller ikke så mye rolle hvilken klubb, bare det er en! Kanskje supporterklubbene burde synkronisere utgivelsene av medlemsbladene bedre slik at bladene som havner i Serigstads postkasse blir spredt bedre utover uken! Det hadde han da også fortjent – med en slik fantastisk interesse for engelsk fotball er utnevnelsen til «Årets Supporter» det minste vi kunne gjøre!

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.